Image

Image
Image

 

 

 

 

Yoga - 1

Yoga voor mensen die er al mee bekend zijn. 

 

Yoga is enkele duizenden jaren geleden ontstaan. Het woord betekent: verbinden. Yoga beoefenen is een verbinding aangaan met jezelf.

 

Het is belangrijk om jezelf de tijd te gunnen om een keer in de week je energie op peil te brengen, plezier te beleven en jezelf vrij te maken van onnodige ballast.

 

Yoga is een combinatie van bewegingen, lichaamshoudingen en ademhaling. Het helpt zodat je lijf meer in balans komt. Lichamelijke klachten worden vaak minder. Het zijn eenvoudige technieken die je in het dagelijks leven kan toepassen, waar je ook bent en hoe je je ook voelt.

 

Met yoga leer je ook om vastzittende spanning los te laten. En hoe je stress kan voorkomen.

 

Iedere les is weer anders. Je krijgt veel uitleg over wat we doen. Vaak wordt er gelachen, dan is het weer heel stil.

Altijd wordt de les afgesloten met een diepe ontspanningsoefening.

 

Als je regelmatig aan yoga doet, merk je dat je spieren en gewrichten geleidelijk soepeler worden, je inwendige organen worden gestimuleerd, je ademhaling verbetert.

 

In een ontspannen sfeer heb je de vrijheid te zien waar jouw eigen grenzen zijn en hoe je die kan oprekken. Ik heb als uitgangspunt dat je doet wat je kunt.

 

Om je kennis te laten maken met deze technieken, of als je nog nooit yoga gedaan hebt maar het wel eens wilt ervaren, kun je gratis een proefles meedoen.

Zie Planning voor verdere informatie hierover.

 

arun4.jpg